Tots els pobles
Oficina Tel

13958851680 / 0577-65573113

Correu electrònic

future@pharmmachinery.com

granulador

Inici>Productes>granulador

1
Preu de fàbrica 2021 GLX-15 Compactador de rodets automàtic Granulador GMP Màquina granuladora en sec estàndard únic sistema pneumàtic de cribratge de vibracions

Preu de fàbrica 2021 GLX-15 Compactador de rodets automàtic Granulador GMP Màquina granuladora en sec estàndard únic sistema pneumàtic de cribratge de vibracions


Descripció

Ús

El granulador automàtic complet universal GLX-15 és el fet a casa més avançat del món, que està dissenyat i desenvolupat sobre la base dels conceptes i característiques GMP dels medicaments amb patent xinesa i dels medicaments bioquímics. S'aplica àmpliament per a la granulació en indústries com la farmàcia, l'alimentació i l'enginyeria química, que s'aplica especialment a la granulació de materials vulnerables a la descomposició i ineficaç o aglomeració en contacte amb la humitat i la calor. Els grans que va produir s'utilitzen directament per a paquets de grànuls, comprimits i càpsules plenes.

característica

1. L'alimentació automàtica del flux d'aire a pressió negativa permet que la pols es transporti dins de la canonada tancada que impedeix el vol de la pols.

2. La rotació inversa del parell constant de doble cargol impulsat per servomotor alemany aconsegueix una alimentació d'alta eficiència i precisió que garanteix la qualitat de les làmines.

3. El corró excèntric controlat pneumàticament d'alta precisió ajusta la dimensió del gruix de la làmina, la qual cosa garanteix el paral·lelisme de funcionament de dues rodes de pressió i permet que el gruix i la duresa de la làmina siguin uniformes.

4. L'efecte dels grans de superfície corba tipus W és excel·lent i el mode d'arranjament de la pols fina és menor.

5. La pols fina del dispositiu de tamisat vibrant amb flux d'aire s'aspira directament pel buit i la taxa de pols fina acabada es controla a un 5% per sota.

6. El disseny general fàcilment desmuntable, que només triga 20 minuts, facilita la neteja i fa que la neteja sigui fàcilment acceptable

7. Abans d'acabar el treball, la bomba d'aire de pressió negativa autoconfigurada neteja prèviament la cambra de treball de la màquina i aspira les pols medicinals residuals dins de la galleda de materials, el barril de càrrega, la perifèria de la roda de premsa, el gra sencer i el tamisat.

8. La configuració d'alta gamma del PLC i la pantalla tàctil de 10 "controla amb precisió l'alimentació, la pressió, el moment de la força, la velocitat, la fórmula, el gruix de la làmina, la quantitat de subministrament de pols i tamisat, etc., i executarà la visualització de dades i també pot carregar el servidor o la impressió. per IDS.

9. El mode d'alimentació helicoïdal ha sintetitzat els avantatges de l'alimentació vertical i plana i, mentrestant, ha esquivat els desavantatges de l'alimentació vertical i plana.

10.L'únic sistema pneumàtic de cribratge de vibracions pot coordinar la vàlvula d'estrella per mantenir la descàrrega de materials i el reciclatge de la pols prima. Pot controlar la taxa de pols fina dels productes acabats per sota del 5%.

11.El armari elèctric giratori és de construcció compacta. És fàcil per a l'usuari mantenir-lo.

12.La caixa de fabricació de grànuls tancada completa pot coordinar les politges de pressió radials amunt i avall i l'espai axial, de manera que pot complir amb tots els requisits per premsar diferents tipus de pastilles en pols. Es compon de pantalla de tipus W, politja organitzadora de grànuls de tipus engranatge, politges de cribratge de tipus ondulat. Així, els grànuls estan ben organitzats, amb una taxa més baixa de pols prima.

13. Pot aixecar automàticament l'alimentador per coordinar el tipus d'estrella i la vareta de cargol per continuar alimentant materials a la politja de premsa per igualar el gruix i la duresa de les pastilles.3. El mode d'alimentació helicoïdal ha sintetitzat els avantatges de l'alimentació vertical i plana i, mentrestant, ha esquivat els desavantatges de l'alimentació vertical i plana.

14.L'únic sistema pneumàtic de cribratge de vibracions pot coordinar la vàlvula d'estrella per mantenir la descàrrega de materials i el reciclatge de la pols prima. Pot controlar la taxa de pols fina dels productes acabats per sota del 5%.

15.El armari elèctric giratori és de construcció compacta. És fàcil per a l'usuari mantenir-lo.

16.La caixa de fabricació de grànuls tancada completa pot coordinar les politges de pressió radials amunt i avall i l'espai axial, de manera que pot complir amb tots els requisits per premsar diferents tipus de pastilles en pols. Es compon de pantalla de tipus W, politja organitzadora de grànuls de tipus engranatge, politges de cribratge de tipus ondulat. Així, els grànuls estan ben organitzats, amb una taxa més baixa de pols prima.

17. Pot aixecar automàticament l'alimentador per coordinar el tipus d'estrella i la vareta de cargol per continuar alimentant materials a la politja de premsa per igualar el gruix i la duresa de les tauletes.

sol·licitud

2

Embalatge de detalls de la màquina

Detall de la màquina

3
4

6


especificacions
model        GLX-15

Capacitat de tauletes        

kg / h3 ~ 15
Capacitat d'atorgamentkg / h3 ~ 10
Velocitat de rotació del rodet de pinçarpm3 ~ 15
Velocitat de rotació del rodet de pinçarpm20 ~ 200
Redreçament de la velocitat de girrpm5 ~ 70
Especificació del graΦ/ mm10 ~ 80/2 ~ 0.18
Pressió del rodet de pessicKN        730
Pressió d'origen de l'aireMpa        0.4 0.7 ~
El consum d'airem³ / min/
Potència principal de la màquinaKw8
Potència auxiliar de la màquinaKw0.75
Pes principal de la màquinaKg800
Dimensió globalL x A x A mm1000 x 1000 x 1600


MISSATGE