Tots els pobles
Oficina Tel

13958851680 / 0577-65573113

Correu electrònic

future@pharmmachinery.com

granulador

Inici>Productes>granulador

1
Fabricant de fàbrica GLX-150 Granulador sec de compactador de rodets automàtic GMP estàndard tamís de diferents mides

Fabricant de fàbrica GLX-150 Granulador sec de compactador de rodets automàtic GMP estàndard tamís de diferents mides


Descripció

Ús

The GLX-150C Automatic roller compactor is the most advanced home-made one in the world, which is designed and developed on the basis of GMP concepts and characteristics of Chinese patent medicines and biochemical medicines. lt's widely applied for granulation in such industries as pharmacy,food and chemical engineering, which is especially applicable for granulation of materials vulnerable to being decomposed and ineffective or agglomerated when contacting wet and heat. The grains it produces are directly used for granule packets,tablets and filled capsules.

sol·licitud

Roller compactor widely applied for granulation in such industries as pharmacy, food and chemical engineering

característica

1. L'alimentació automàtica del flux d'aire a pressió negativa permet que la pols es transporti dins de la canonada tancada que impedeix el vol de la pols.

2. La rotació inversa del parell constant de doble cargol impulsat per servomotor alemany aconsegueix una alimentació d'alta eficiència i precisió que garanteix la qualitat de les làmines.

3. El corró excèntric controlat pneumàticament d'alta precisió ajusta la dimensió del gruix de la làmina, la qual cosa garanteix el paral·lelisme de funcionament de dues rodes de pressió i permet que el gruix i la duresa de la làmina siguin uniformes.

4. L'efecte dels grans de superfície corba tipus W és excel·lent i el mode d'arranjament de la pols fina és menor.

5. La pols fina del dispositiu de tamisat vibrant amb flux d'aire s'aspira directament pel buit i la taxa de pols fina acabada es controla a un 5% per sota.

6. El disseny general fàcilment desmuntable, que només triga 20 minuts, facilita la neteja i fa que la neteja sigui fàcilment acceptable

7. Abans d'acabar el treball, la bomba d'aire de pressió negativa autoconfigurada neteja prèviament la cambra de treball de la màquina i aspira les pols medicinals residuals dins de la galleda de materials, el barril de càrrega, la perifèria de la roda de premsa, el gra sencer i el tamisat.

8. La configuració d'alta gamma del PLC i la pantalla tàctil de 10 "controla amb precisió l'alimentació, la pressió, el moment de la força, la velocitat, la fórmula, el gruix de la làmina, la quantitat de subministrament de pols i tamisat, etc., i executarà la visualització de dades i també pot carregar el servidor o la impressió. per IDS.

9. El mode d'alimentació helicoïdal ha sintetitzat els avantatges de l'alimentació vertical i plana i, mentrestant, ha esquivat els desavantatges de l'alimentació vertical i plana.

10. The unique pneumatic vibration screening system can coordinate the star-type valve to  keep discharging materials and recycling the thin powder. It can control the thin powder rate of the finished products below 5%.

11.El armari elèctric giratori és de construcció compacta. És fàcil per a l'usuari mantenir-lo.

12.La caixa de fabricació de grànuls tancada completa pot coordinar les politges de pressió radials amunt i avall i l'espai axial, de manera que pot complir amb tots els requisits per premsar diferents tipus de pastilles en pols. Es compon de pantalla de tipus W, politja organitzadora de grànuls de tipus engranatge, politges de cribratge de tipus ondulat. Així, els grànuls estan ben organitzats, amb una taxa més baixa de pols prima.

13. Pot aixecar automàticament l'alimentador per coordinar el tipus d'estrella i la vareta de cargol per continuar alimentant materials a la politja de premsa per igualar el gruix i la duresa de les pastilles.3. El mode d'alimentació helicoïdal ha sintetitzat els avantatges de l'alimentació vertical i plana i, mentrestant, ha esquivat els desavantatges de l'alimentació vertical i plana.

14. The unique pneumatic vibration screening system can coordinate the star-type valve to  keep discharging materials and recycling the thin powder. It can control the thin powder rate of the finished products below 5%.

15.El armari elèctric giratori és de construcció compacta. És fàcil per a l'usuari mantenir-lo.

16.La caixa de fabricació de grànuls tancada completa pot coordinar les politges de pressió radials amunt i avall i l'espai axial, de manera que pot complir amb tots els requisits per premsar diferents tipus de pastilles en pols. Es compon de pantalla de tipus W, politja organitzadora de grànuls de tipus engranatge, politges de cribratge de tipus ondulat. Així, els grànuls estan ben organitzats, amb una taxa més baixa de pols prima.

17. Pot aixecar automàticament l'alimentador per coordinar el tipus d'estrella i la vareta de cargol per continuar alimentant materials a la politja de premsa per igualar el gruix i la duresa de les tauletes.

4
5


especificacions
Article         GLX-150
Capacitat de tauletes          Kg / h
Capacitat de granulació Kg / h        
Velocitat de rotació del rodet de pinça rpm         3 ~ 30
Velocitat de rotació del rodet de pinça rpm 20 ~ 160
Redreçament de la velocitat de gir rpm 5 ~ 110
Especificació del gra Φmm 10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
Pressió del rodet de pessic KN         330
Pressió d'origen de l'aire Mpa 0.4 ~ 0.7
El consum d'aire m³ / min         0.36
Potència principal de la màquina         KW 14
Potència auxiliar de la màquina KW 3.5
Pes principal de la màquina Kg 2000
Overall dimension  (L x W x H) m 1.45 x 0.85 x 2.4MISSATGE