Tots els pobles

Perfil de la Companyia

Inici>Sobre Nosaltres>Perfil de la Companyia

Sobre Nosaltres

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd fundada l'any 1993. L'empresa sempre ha tingut com a objectiu el desenvolupament de la màquina farmacèutica xinesa i la superació del nivell tècnic europeu de la màquina farmacèutica, i la investigació i desenvolupament de noves màquines farmacèutiques. Mantenint un concepte "orientat a l'humanisme i a pagar al país", hem ofert contínuament un consum d'energia més eficaç, intel·ligent, més baix i nous productes més estables, que van ser elogiats per tots els nivells de govern i van guanyar honors i un poderós suport i reconeixement dels clients.

L'empresa pren la màquina d'embalatge Blister i diverses màquines de granulació com a productes líders en dues sèries. I Compromesos a oferir als clients una línia sencera de preparacions i solucions sòlides.

Amb una capacitat de producció anual de més de 10 milions de dòlars, els productes fabricats per aquesta empresa s'han venut a més de 30 províncies (municipis) o districtes autònoms de la Xina i s'han exportat a més de 30 països o regions, inclosos els Estats Units, Canadà, Brasil, Austràlia. , Rússia, Malàisia, Vietnam, Taiwan, Macau, Alemanya, Bangla Desh, Índia. La companyia té oficines i distribuïdors a Rússia, Pakistan, Estats Units, Austràlia, Índia, Alemanya, Bangla Desh i altres llocs. Els productes han estat posats en funcionament productiu per més de 2000 empreses farmacèutiques nacionals i internacionals, guanyant una reputació oral molt apreciada i construint una imatge corporativa atractiva i una marca famosa per a aquesta companyia.

L'empresa ha aprovat el sistema de qualitat ISO9001 i el certificat CE, tot organitzant la producció d'acord amb la llei laboral i la producció de seguretat de manera estricta.

La nostra empresa donarà la benvinguda cordialment a amics de diversos cercles i clients nous i antics que ens visiten per negocis i creen un futur encara brillant amb nosaltres de la mà.


Productes Principals:
Granuladora
Granulador mesclador d'alta cisalla
Màquina de mesclar
Maquinària d'envasat blister
Màquina automàtica d'embalatge de blisters d'alta velocitat
Màquina d'envasat blister d'alta velocitat